+

Podijeli


STOMATOLOŠKE USLUGE

Najsavremenijim metodama i tehnologijama pružamo razne stomatološke usluge:

 

 

Stomatološka ordinacija “Dento Art” Banja Luka pruža Vam kompletne stomatološke usluge. Dijagnostika, liječenje i ostale stomatološke usluge provode se u savremeno uređenim prostorijama. Ordinacija posjeduje dve terapeutske stolice i poseban stomatološko-hiruški blok. U skladu s napretkom tehnologije, u ordinaciji se primjenjuju najnovije generacije materijala, vrhunska tehnika i pomagala koja omogućavaju precizan, funkcionalan i estetski rad. Zahvaljujući stalnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svjetskih trendova i dostignuća u stomatologiji predložićemo Vam najbolje rješenje u datom trenutku,a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala. Svaki segment posla je pokriven odgovarajućim, savremenim načinom sterilizacije u nekoliko specijalizovanih sterilizatora, čime se eliminiše mogućnost nastanka ili prenošenja infekcije.

U Stomatološkom centru Dento Art nema neugodnih iznenađenja. Već pri prvom dolasku procijenićemo okvirne troškove liječenja, a predviđena cijena terapije uključit će troškove svih materijala i faza rada.

Našim pacijentima nudimo brojne popuste i mogućnost besplatnog smještaja, kao i više mogućnosti plaćanja prilikom posjeta našoj ordinaciji. Za vrijeme boravka i dentalnog tretmana u Stomatološkoj ordinaciji “Dento Art” osiguravamo Vam besplatan smještaj u apartmanima. Besplatan smještaj se odnosi na pacijente koji dolaze iz drugih država i čiji dentali tretman u našoj ordinaciji zahtjeva višednevni boravak u Banjaluci.  Apartmani se nalaze u centru grada i moderno su uređeni, opremljeni kuhinjom, klima uređajem, kablovskom televizijom, te pristupom internetu.  POŠALJITE UPIT I SAZNAJTE VIŠE!

UPRAVO ZBOG TOGA JE NAJBOLJE DA NAS KONTAKTIRAJTE DIREKTNO, NAŠ STRUČNI TIM ĆE VAM RADO SASTAVITI PONUDU VEZANU ZA VAŠ DENTALNI PROBLEM.

DentoArt