O Nama i obavještenje o početaku rada

onamaObavještenje – početak rada 11.05.2020.
Obavještenje za pacijente koji stomatološke usluge dobijaju našoj ordinaciji. Ordinacija Dento Art počinje sa radom 11.05.2020. i radiće u dvije smjene kao i do sada. Zbog novonastale situacije obavezno je zakazivanje na 051/219-770 i 065/846-752. Potrebno je poštovati zakazani termin i doći bez pratnje (osim gdje je neophodna). Obavezna je dezinfekcija ruku u čekaonici prije ulaska u ordinaciju i nakon izlaska iz ordinacije. Ukoliko imate temperaturu ili neki simptom koji je karakterističan za Covid-19 obavezno otkazati termin telefonom.

Zdravstvena ustanova stomatološka ordinacija “Dento Art” Banja Luka smještena je u strogom centru grada (Haniše, u blizini Ferhadije) i predstavljaju simbol kvalitetne i napredne stomatologije.
Stalnom edukacijom i implementacijom najnovijih tehnologija postali smo jedan od vodećih pružatelja cjelovitih stomatoloških usluga u Banjaluci.  Sam proces rada i razvoja ordinacije se zasniva na timskom tzv. multidisciplinarnom pristupu u radu, neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, unapređivanju organizacije rada i komunikacije sa pacijentima, te pouzdanim saradnicima van ordinacije.

Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala. Svaki segment posla je pokriven odgovarajućim, savremenim načinom sterilizacije u nekoliko specijalizovanih sterilizatora, čime se eliminiše mogućnost nastanka ili prenošenja infekcije.

Timski rad

onama_timskiradU ordinaciji je trenutno zaposleno više ljekara koji svojim stručnim znanjem pokrivaju sve oblasti u stomatologiji. U složenim slučajevima timski rad posebno dolazi do izražaja. Dobra komunikacija, razmjena ideja i raspodela posla omogućava da svaki segment stomatološkog posla bude obavljen kvalitetno i u najkraćem roku. Po potrebi, u ordinaciji se angažuju i drugi specijalisti medicinske struke. Raspoloživost ljekara tokom čitave sedmice pacijente čini zaštićene od nepredvidivih okolnosti.

Oprema za rad

onama_oprema_za_radZa pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Ordinacija posjeduje četri terapeutske stolice i poseban stomatološko-hiruški blok. Po ugledu na najsavremenije terapijske principe svjetskih endodonata, ordinacija posjeduje instrumente i materijal koji omogućava liječenje najsloženijih oboljenja kanala zuba.

Od stomatološke protetike pacijenti danas na prvom mjestu očekuju pouzdanu funkciju i visoke estetske standarde. Materijali i oprema koju koristimo odabrani su na osnovu iskustva i stroge selekcije u cilju pružanja dugoročno predvidivih i kvalitetnih rezultata.

Ortodoncija odnosno korekcija položaja zuba i vilica, danas predstavlja zadovoljstvo za pacijenta jer materijali najnovije generacije visokih optičkih kvaliteta svojim prisustvom ne ometaju svakodnevni život pacijenta, bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se bavi. Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala. Svaki segment posla je pokriven odgovarajućim, savremenim načinom sterilizacije u nekoliko specijalizovanih sterilizatora, čime se eliminiše mogućnost nastanka ili prenošenja infekcije. Ovo garantuje potpunu sigurnost pacijenata i kariku više u lancu uspješnog stomatološkog tretmana.

Komunikacija sa pacijentima

tvorena i jednostavna komunikacija sa pacijentima predstavlja osnov za međusobno razumjevanje i postizanje vrhunskih rezultata.Tokom boravka pacijenta u ordinaciji, lekari i stomatološke sestre su u potpunosti dostupni da odgovore na sva pitanja pacijenata i time olakšaju rad.Tokom radnog vremena sve vrste informacija moguće je dobiti putem telefona. E-mail adresa ordinacije (dento-art@hotmail.com) uvek stoji na raspolaganju pacijentima, a pruža dodanu mogućnost slanja rengen snimaka, fotografija, ljekarskih izvještaja.

Ukažite nam povjerenje jer mi vam nudimo:

  • cijene usluga prilagodjene standardu naših građana
  • vrhunske materijale i profesionalnu uslugu na evropskom nivou
  • potpunu posvećenost pacijentu i njegovim željama
  • različite mogućnosti plaćanja na rate
  • besprijekoran osmijeh za cijeli život